Bloemsierkunst Elise gaat verhuizen!

Al sinds jaar en dag is Bloemsierkunst Elise een vertrouwd gezicht aan de Eurowerft in Denekamp. Het is een fijne plek waar we aan al onze creatieve ideeën invulling konden geven. Toch gaan we deze vertrouwde plek verlaten. Vanaf 1 september vinden we een nieuwe plek bij Tuincentrum Oosterik in Noord-Deurningen. Daar gaan we verder invulling geven aan creatieve bloemsierkunst.

 

Waarom verhuizen?

Zoals u wellicht weet, laat mijn fysieke gesteldheid het niet meer toe om het bloemenvak uit te oefenen. Ik heb lang nagedacht over een goede oplossing voor deze situatie. Daarbij wilde ik graag zelf leiding en sturing blijven geven aan onze creatievelingen, mijn team bij elkaar houden en onze trouwe klanten dezelfde service aan blijven bieden. Want door onze passie voor het vak en uw positieve reacties in de loop der jaren, is Bloemsierkunst Elise dat wat het nu is: een bloeiend bedrijf!

 

Tuincentrum Oosterik als thuisbasis

Tijdens mijn gesprekken met Tuincentrum Oosterik kreeg ik het goede gevoel. Zij boden mij een shop aan in hun tuincentrum. Een plek waar Bloemsierkunst Elise als team bij elkaar blijft en van waaruit we onze klanten goed kunnen bedienen. U als klant zal van deze wijziging niets merken. Onze naam blijft hetzelfde, u kunt ons gewoon op hetzelfde telefoonnummer bereiken, u ziet nog steeds dezelfde gezichten en u krijgt nog steeds dezelfde kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

 

Bedankt!

Ik ben ervan overtuigd dat dit een goede beslissing is. Voor u als klant, zodat u nog jarenlang van onze creaties kunt genieten, maar ook voor ons als team. Ik wil u namens mijn team heel hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen en ik hoop u natuurlijk weer als klant te mogen begroeten bij ons in Noord-Deurningen.

 

Met hartelijke groet,

Sandra Groenewold-Steinmeijer

Bloemsierkunst Elise